1 juni 2017

Tuinaanleg

Er is veel mogelijk

Fz Hoveniers is er voor u voor het aanleggen van uw complete tuin of een gedeelte ervan. Bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuw terras of een oprit. Of juist geen stenen maar een houten vlonder terras. Wilt u een gedeelte van uw tuin herinrichten en heeft u niet echt een idee? Neem gerust eens contact op. Na jaren lange ervaring komen we samen met een leuk en praktisch idee. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

Houten objecten

Het bouwen en maken van dingen zoals hout hoort ook bij ons pakket. Bijvoorbeeld het aanleggen van een
vlonderterras in de tuin of bij het water. Een kant-en-klaar bouwpakket of een op maat gemaakte veranda, blokhut of pergola.

Vijver

Wilt u een vijver in uw tuin maar weet u niet een goede plek of grootte? Wij denken graag met u mee. Een natuurlijke vijver of juist een strakke moderne vijver. Een met een natuurlijke beekloop of juist een filter installatie.

Voor- en/of achtertuin

Wij staan garant voor het aanleggen van een kleine voor- of achtertuin of het aanleggen van een grote tuin. De opties zijn eindeloos. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan komen we er wel uit.

Erfafscheiding

Ook voor het aanleggen van een nieuwe erfafscheiding. Bijvoorbeeld van hout of juist in een natuurlijke vorm. Een wintergroene haag met klimop en bloeiende klimmers of juist een bladverliezende haag.

Vochtproblemen

Ook voor vochtproblemen in uw tuin kan u bij ons aankloppen, wij kijken dan naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld voor drainage in uw tuin of een zogenaamde infiltratie put(ten). Of afwatering middels een afvoergoot of putje. Deze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen.

Ook voor groene daken bent u bij ons aan het juiste adres. Voor platte daken en hellende daken.

Groot of klein geen probleem!

Maak meteen mijn Offerte!

Copyright FZ Hoveniers 2024