Renovatie terras visrestaurant

Bij dit restaurant de gehele voorkant aangepakt. Alle oude bestrating is verwijderd en in depot gezet voor een andere klus zodat deze weer hergebruikt kan worden.

Er is gebruik gemaakt van grote 60*60 tegels. Door de tegels heen is een slingerpad gemaakt van gebakken stenen om de entree te verfraaien.

Als afscheiding hebben we grote meerpalen gebruikt om de sfeer van het visrestaurant tot zijn recht te brengen. Hier tussen worden glasplaten geplaatst waardoor je lekker uit de wind kan zitten.

Om het geheel af te maken hebben we Corten stalen bakken geplaatst met olijfwilgen welke aangelicht worden van spotjes. Ook op de meerpalen hebben we diverse verlichting geplaatst. Alles in led verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *